32 inch SONY BRAVIA R500c

For sale by MARINA TV MEMBER 8 Oct 5:01 pmMirpur, Dhaka

Tk 26,500

32 inch SONY BRAVIA R500c

Conectati-va cu divertismentul de exceptie
Depasiti limitele televiziunii obisnuite si patrundeti in lumea fascinanta oferita de Internet TV. Conectati-va la o gama larga de servicii online utilizand functia Wi-Fi® incorporata. Cu R50C, va veti bucura de combinatia ideala intre imagini HD superbe si un design subtire.
Apreciati profilul subtire
Completati orice spatiu de locuit cu stilul superb si profilul subtire de prima clasa.
Conectati si redati in timp real continutul de divertisment
Programe TV, filme, muzica - redate in timp real de pe Internet, prin cablu sau wireless, la alegere.
Sunet mai cursiv
Tehnologia audio ClearPhase regleaza fin raspunsul in frecventa al boxelor televizorului pentru sunete inalte, medii si joase mai echilibrate.
Personalizati momentele speciale
Bucurati-va de fotografii de pe dispozitive Android sau iOS pe ecranul mare. Copiati fotografiile preferate de pe televizor atunci cand prietenii va impartasesc momentele speciale - utilizand pana la 10 dispozitive.
Detalii fara distragerea atentiei
De la imaginile zgomotoase la vizualizarea clara - va veti bucura de detalii si texturi fine, chiar si in zonele uniforme ale imaginii. Imaginile mai clare sunt prezentate cu un contrast accentuat, care amplifica perceptia adancimii imaginilor de pe ecran.
Motionflow™ XR mentine actiunea uniforma
Bucurati-va de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow™ XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale. Ea compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic
Boxa Bass Reflex pentru bas mai puternic, superior
Auziti mai multe dintr-o incinta de boxa compacta, cu sunet intens, concentrat. Boxa Bass Reflex creeaza sunete clare, bogate, de la tonurile inalte clare la cele joase extinse. Designul izolat al incintei garanteaza reproducerea extrem de eficienta a sunetului, astfel incat fiecare detaliu sa fie auzit clar.
Divertisment wireless de exceptie cu Wi-Fi® incorporat
Conectati-va usor la reteaua dvs. de acasa. Cu conectivitatea Wi-Fi® incorporata, aveti libertatea sa navigati online, sa cautati filme, sa va bucurati de canale video precum YouTube™ si multe altele. Mai mult, puteti sa redati in timp real divertisment din reteaua wireless de domiciliu si de pe Internet, fara a va incarca in cabluri.
Redare multiformat excelenta de pe USB
Bucurati-va continutul digital preferat de pe orice stick USB. Redati muzica, clipuri video vizualizati colectiile de fotografii, toate la televizor cu redarea multiformat excelenta de pe USB. Datorita compatibilitatii cu o gama larga de codecuri, va puteti bucura de versatilitatea suprema a formatelor. Pur si simplu va conectati si puteti incepe.


Condition:
New
Brand:
Sony
Model:
R500c
Report this ad
  • Item will be delivered by Bikroy

  • Pay only if you are satisfied

Have a question?
01979000603

 

Stay safe on Bikroy.com!

Using Buy Now is the safest way to buy this item.
  • No travelling to meet strangers
  • No risk of fraud or theft

Be wary of sellers who insist on meeting in person or want upfront fees. Be sure to report them to us!

Watch out for:

  • Unrealistic prices
  • Extra fees
  • Requests for advance payments
  • Requests for personal information

More on staying safe

  • Item will be delivered by Bikroy

  • Pay only if you are satisfied

Have a question?
Visit member's page
MARINA TV

enjoy the greater view of the colorful world


Share this ad

More ads from MARINA TV